14 de gen. 2011

Buenos Aires - 10 a 12 Gen

Hem estat 3 dies a Buenos Aires. La primera frase de l'stephan va ser "Buenos Aires = Malos Aires", i es que a l'aeroport vam haver d'esperar el bus per anar a la ciutat durant una bona estona, i els gasos dels cotxes no eren pocs! La ciutat es gegant! Com q hi estarem en total uns 6 dies, només hem fet una part de les activitats: hem vist el centre: la casa rosada, l'avenida del 6 de julio - que es la mes ampla del mon -, els barris de san
telmo, la boca, palermo... A més, hem visitat una cosa q ens feia molta il.lusio als 2: la llibreria "Ateneo Gran Splendid", q es un teatre transformat en llibreria, és preciósa!
(les fotos les penjarem demà o més tard, q tenim una mica de problemes amb l'internet)

És curiós: Buenos Aires em fa pensar en barcelona, però molt més gran, però es una mescla de modernitat actual europea i la dels anys 60. El sistema de busos es complicat pero, un cop conegut, super practic. A mes aixi veus tota la ciutat. Es veu també pobresa, algo q a europa no estem acostumats a veure-ho tan visible al mig de la ciutat.

La Boca

Antic pont transbordador a la Boca


La casa Rosada (el govern), avui amb las presidenta

1/2 Bife de chorizo con papas (sort q vam demanar només mig!)

2 comentaris:

  1. Hola chicos!!!
    jo que recuerdos ese bife de lomo y esas patatas tan ricas..mmmm con chimichurri.
    Disfrutad del viaje
    un abrazo
    Arancha

    ResponElimina
  2. mmmmmmmm....yo tambien quiero un bife de chorizooooooooooo!! muy buenas las fotos del norte (que buenos recuerdos!)! Sigan pasandola asi de bien!
    besooooooooo
    mechi

    ResponElimina