1 de febr. 2011

Puerto Madryn i Península Valdés - 27 - 30 Gen

Benivnguts a la costa Atlàntica! A aprox. 1500 km al Sur de Buenos Aires (o sigui, a 17 hores de bus) hi ha Puerto Madryn. Bâsicament la ciutat té platja, passeig marítim, i sobretot, està a prop de la Península Valdés, una reserva natural que destaca per les seves colònies d'elefants marins, lleons marins, pingüins de magallanes, balenes franco australs (només d'agost a desembre) i orques!

A part de veure els animals de bastant a prop, el més espectacular va ser quan vam fer primer de tot el nostre baptisme de submarinisme (o sigui, la primera vegada que feiem submarinisle! quina emoció!) en un escull (arrecife) de corall fred, amb molts de peixos, algues i colors genials) i segon, i encara més espectacular, fam fer snorkeling (o sigui, nedar amb ulleres i tub) envoltats de lleons marins!! Es podia jugar amb ells, et mossegaven sense fer-te mal (com els gossos). GENIAL!

Aquí algunes fotos:


Lleons marins - dos mascles (peluts) es disputen per marcar-se el territori


Colònia de lleons marins

Lleó marí mascle perseguint a lleó marí jove (per defensar les pròpies femelles)

Vista de la costa - Península Valdés

Lleó marí jove

Armadillo

Elefants marins (només femelles i cries)

Pingüí de Magallanes

Colònia de pingüins de Magallanes

Platja de Puerto Pirámides

Bueno, el CD que tenia les fotos dels lleons marins i el submarinisme está trencat... mola... de moment, no hi ha fotos! Quina ràbia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada